Liveanmeldelse: Dizzy Mizz Lizzy – Musikhuset Aarhus, Store Sal – 16/06-2021

Efter udskydelser på stribe landet over ramte ikonerne i Dizzy Mizz Lizzy endelig landevejen igen landet over for det siddende publikum

Med optakt fra et himmelsk sommervejr og fodboldtoner fra Musikhusparken var der oplæg til en flot aften i Store Sal i selskab med de danske helte i Dizzy Mizz Lizzy. Efter flere udskydelser af koncerter landet over kunne bandet denne efter endelig gæste Aarhus igen i et flot setup.

Fundamentet for hele den igangværende turné er bandets seneste opus, Alter Echo, der ramte butikkerne og anlæggene tilbage i marts sidste år. Koncertrækken, der skulle efterfølge albummets release, blev derefter ødelagt af coronaens hærværk, men nu oprandt dagen for den første af to aftener i Store Sal.

Koncerten var opdelt i to akter med en ganske lille pause undervejs. Alter Echo blev først fremført fra ende til anden med et skarpt lydbillede og behagelig scenelys, hvor især de nye hits i “In the Blood”, “In the Middle”, “California Rain” og “Amelia Part 4: All Saints Are Sinners” lagde sig godt i seletøjet.

Der var ingen kommunikation fra band til publikum under første akt, og det behøvede der som sådan heller ikke at være. Den kom til gengæld i anden akt efter cirka fem minutters interlude, hvorefter Tim snakkede til publikum under aftenens sidste numre, som gik tilbage i tiden – først og fremmest til Forward in Reverse fra 2016, hvor skæringerne “I Would If I Could But I Can’t” og “Brainless” fyrede ud af højtalerne. Herligheden afsluttede med “Wishing Well”, der er en sjældenhed live samt de tre klassikere “Waterline”, “Love is a Loser’s Game” samt ekstranummeret “Silverflame”. Man kunne godt have trængt til et eller to gamle numre mere på setlisten, men alt i alt i yndefuld aften.

5/ 6 gedekranier