Liveanmeldelse: GAFFA-Prisen 2022 – Musikhuset, Store Sal – 04/03-2022

Årets store GAFFA-Prisen-fest kunne omsider gå af stablen igen med publikum

Efter sidste års afholdelse af GAFFA-Prisen uden publikumsdeltagelse grundet Corona-pandemien kunne prisuddelingen og musikken atter køre over skærmene med en stort set fuldstændig proppet Store Sal i Musikhuset Aarhus, hvor GAFFA-Prisen de seneste år er afholdt.

Syv bands optrådt; Aurora, Tina Dickow, Prisma, Carl Knast, Fabräk, Brimheim og ikke mindste det metalliske indslag i form af de lokale melo-dødshelte i Livløs (andet sidste band). Publikummet så ud til at tage det råt ind med de pyrofremkaldende numre og tunge toner – dem nær scenen fik i hvert fald varmen til det livlige ild.

“Vi vandt over Volbeat”

Livløs vandt ikke selv en pris denne aften, den det var der andre, der gjorde. Magtens Korridorer vandt prisen for Årets Danske Rockudgivelse (albummet Club Promise, det italienske band Måneskin vandt prisen for Årets Nye Internationale Navn, imens de lokale helte i Baest vandt prisen for Årets Danske Hardrock/Metaludgivelse (albummet Necro Sapiens), og med denne sejr kunne de velfortjent juble over at have vundet over Volbeat (albummet Servants of the Mind). Den store Tak Rock-Prisen blev tilkendt Gunnar Madsen for sit over 25 års virke for Spot Festival.

Læs meget mere om GAFFA-Prisen og vinderne på www.gaffa.dk.