Liveanmeldelse: “Weird Al” Yankovic – Musikhuset, Store Sal – 25/02-2023

“Weird Al” Yankovic gav en interessant og anderledes koncert på Musikhuseet i Aarhus, hvor han primært spillede mere obskure sange fra sit repertoire

Af Kenneth M. Tygesen:

Mens det var fedt at høre nogle af hans mindre kendte sange såsom “Biggest Ball of Twine in Minnesota”, var det også en skuffelse for nogle fans, der havde håbet på at høre hans største hits.

Til trods for dette, var det stadig en imponerende præstation af “Weird Al” Yankovic og hans backingband, der var super tight trods lidt udfordringer med trommesættet i starten. En særlig oplevelse var den akustiske udgave af “Dare to be Stupid”, som var en god kontrast til de mere rockede numre.

Selvom der var en god spredning af sange fra hans bagkatalog, kunne man godt have håbet på flere af hans “style-parodies”, som altid er en sjov oplevelse. Ikke desto mindre var det stadig en underholdende og sjov koncert, især når “Weird Al” Yankovic interagerede med publikum og jokede med dem.

Som ekstranummer blev vi forkælet med lounge-udgaver af nogle af hans mest kendte sange såsom “Amish Paradise”, “Smells Like Nirvana” og “White and Nerdy”, hvilket var en fed måde at afslutte aftenen på. Publikum blev også involveret i en stor sing-a-long på “Don’t Download This Song”, hvilket var en god måde at få alle med på legen.

Alt i alt var det en god koncert med en imponerende præstation af “Weird Al” Yankovic og hans backingband. Selvom det primære fokus var på mere obskure sange, var der stadig nogle gode overraskelser og sjove interaktioner med publikum. Jeg vil give showet tre stjerner ud af fem for “Weird Al” Yankovics engagement og underholdning, men der var stadig noget at ønske for fans, der havde håbet på at høre hans største hits.