Hvad har metalmusik med Game of Thrones at gøre


Metal og ødelægning af konventioner har altid gået hånd i hånd. Hvilken serie har ødelagt flere konventioner end King Diamond har bedt til Satan? Game of Thrones. Men er Game of Thrones Metal? You bet your a** it is!

Hvem tænker ikke at Oberyn Martells hoved der bliver smadret af The Mountain ligeså godt kunne være et Cannibal Corpse cover? Nightking efter Hardhome, smid en Entombed A.D. også du klar. Lidt for voldsom for dig? Hvad med afsnittet ”Field of Fire”. Det kunne ligeså godt være en musikvideo til Metallicas ”Seek and Destroy” imens Danaerys flyver på sin drage og ødelægger Lannisters. Ej at forglemme hele Mastodon bandets cameo i sæson 6

Den Tunge Radio er, som du nok ved, styret af en masse passioneret nørder. Vi elsker musik, metal, horror og okkultisme, og hvis der er noget der kan gøre os glade er det at se mainstreamen blive inficeret med alt vores utugt. Hvad  mere metal; hvad er mere okkult og mainstream er der i dag end Game of Thrones?

Den Tunge Radio skal være det nye skud ud for at inficerer mainstreamen med metallens fantastiske interesser. Med den nye podcast tager dine værter, Thorbjørn Borup og Kenneth Tygesen dig, hver Onsdag, igennem de nye afsnit af Game of Thrones med en metal vinkel. Hvilken scene var mest Ensiferum? Hvilken var mest Frank Carter? Podcasten vil tage dig igennem de nye afsnit dagen efter de er tilgængelige i Danmark. Vi vil snakke om afsnittene, vurderer og kommenterer vores meninger om afsnit og slutlig få en kendt person fra metalmiljøet til at komme med sin egen holdning til Game of Thrones og ugens afsnit. Alt fra medlemmer af Hatesphere, Aphyxion, Livløs og værter på Sort Søndag.

Men, Den Tunge Radio, Hvorfor skal jeg lytte til jeres podcast når der er så mange?

Fordi med en bogelsker i studiet vil du måske kunne lære en ting eller to du ikke vidste om de mange elskede karakter. Fordi at få serier har været så metal som Game of Thrones siden Dethkloks Metalapocalyps og fordi du kan lide metal og vi kan lide metal.

 

Find podcasten på:

Radio Public:

Spotify:

https://open.spotify.com/show/450dsFO2fwMQZZ16SMWjJr

Sticher:

https://www.stitcher.com/podcast/anchor-podcasts/kampen-om-den-tunge-trone-den-tunge-radio

Anchor FM:

https://anchor.fm/den-tunge-trone

Google Podcast:

https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy9hNWQ0ZDUwL3BvZGNhc3QvcnNz

Breaker:

https://www.breaker.audio/kampen-om-den-tunge-trone-den-tunge-radio

Pocket Casts:

https://pca.st/U8IR